konyha remodeling,  konyhai dekoráció

Kis konyha remodeling – mi és a hows

A definíció és a pontos mérések szerint egy kis konyhában általában egy 9 láb x 14 lábnyi hely van. Bár rengeteg feladat van ebben a főzési területen, a konyhája kicsi lehet; és annak érdekében, hogy kihasználhassuk a helyet, szükség lehet kis konyhai átalakításra. De mi is pontosan az, ami az apró konyha átalakításakor következik be?

A konyhai átalakításban meg kell gondolni a világítás, az elektromos igények, a vízvezeték, a szellőzés, a szemét ártalmatlanítása, a megfelelő helykihasználás stb.

Tudod kap egy szakember dolgozni a kis konyha remodeling, vagy teheted magad, mert tényleg nem minden, hogy nehéz, és meg tudod csinálni, mint egy szép hosszú hétvégi projekt. A kis hely lehetővé teszi a felújítás kezelését. Ha egy kis helyről van szó, akkor nagyobb valószínűséggel sikerül telepítenie a lapokat, amiket a számlálóra szeretne, anélkül, hogy kéznél kellene lennie.

Szeretem az ötletet, hogy egyetlen mosogatót vagy egy tárolóhelyet kell biztosítani a készülékekhez, vagy olyan dolgokat, amelyeket nem használ a konyhán kívül.

Ahogy a főzési területe is meglehetősen kicsi, el kell gondolkodnia arról, hogyan lehet a legjobban kihasználni az üres tereket, a csupasz falakat. Egy pár konyhai edénytartó, amely szépen lóg a falakról, vagy a pultja tetején ül, csak egy módja annak, hogy megőrizze az értékes helyet az apró főzési területen.

Leave a Reply