konyha remodeling,  konyhai dekoráció

Ötletek a kis konyha remodeling

Sok dolgot és tényezőt kell figyelembe venni, amikor szeretné átalakítani a konyhát. Akár kis konyhai átalakítás, akár egy nagyobb tér felújítása, gondoljon néhány pontra, mielőtt még elkezdené a remodeling tervek sikerét eredményezi.

A kis konyhai átalakításoknál a főzési terület kevesebb helyet foglal el, így gondolni kell arra, hogy mi fontosabb számodra. Például, ha szereted a teljes konyhai készülékek gondolatát, akkor talán fel kell áldoznod egy kis helyet a főzőteremben. Gondolj az otthoni emberek életmódjára.

A kis konyhai átalakítás megkezdése előtt vegye figyelembe a kívánt főzési terület alakját. Egy hatékony megoldás az, hogy lehetővé teszi a könnyű mozgást, és elegendő helyet biztosít a mosogatónak, a számlálónak és a főzési területnek. Van egy konyhai konyha, egy kétirányú konyhai konyha, egy U alakú konyha, vagy akár egy L alakú konyha.

A konyhasarokban reggelizőasztal is rendelkezésre áll. A kis konyhai átalakítás előtt döntse el a szoba elrendezését. Hol helyezi el a mosogatót, hűtőszekrényt, előkészítési területet és víz-, villamosenergia- és gázszolgáltatási pontokat? Figyelembe kell venni azokat a pontokat is, ahol a fény jön, valamint a konyha szellőztetése is.

Leave a Reply